Waterbehandeling

Triton Pools ontzorgt

Schoon water in uw zwembad is essentieel. Om uw zwembad in optimale conditie te houden is regelmatig onderhoud van uw bad noodzakelijk. Triton Pools kan het gehele onderhoud voor u verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft en zorgeloos kunt genieten. Wij bieden u hiervoor verschillende mogelijkheden.

 

Filterinstallatie

Een belangrijk onderdeel in het onderhoud van uw zwembad is de filterinstallatie. De meest gebruikte filterinstallatie is een zandfilter. Deze filter is nodig om vuil dat niet direct zichtbaar is uit het water te halen. 

Een alternatief voor de zandfilter is het gebruik van filterglas. Glas in plaats van zand in de filter zorgt voor beter filtratie, minder gebruik van chemicalien en is daardoor milieuvriendleijk. Deze vulling zorgt voor waterbesparing omdat het filter minder lang terug gespoeld hoeft te worden. 

 

Automatische dosering

Dit desinfecteer systeem meet geheel zelfstandig het chloorniveau en de pH-waarde van uw zwembad. Indien nodig corrigeert de automatische doseerpomp de pH-waarde en het chloorniveau. De automatische controle zorgt voor constante kwaliteit van uw zwemwater en vermindert het gebruik van chemicalien. 

 

Chloorvrije desinfectie

Naast desinfectie met chloor is er ook een chloorvrij systeem. De technologie van dit systeem is gebaseerd op de ionisatie van het zwemwater met behulp van zilver en koper. Het chloorvrije desinfecteersysteem werkt zelfstandig, nauwkeurig en is gezonder aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van diverse chemicalien. Dit systeem garandeert constante waterkwaliteit. 

 

Neem contact met ons op voor advies over de ideale waterbehandeling voor uw zwembad.