SunDisc bij Triton Pools

 

Een SunDisc is een unieke ronde zonnecollector die IR-energie en UV-licht absorbeert, bewaart of doorgeeft aan een ander medium. Daarmee kunnen zonnecollectoren perfect gebruikt worden voor het verwarmen van uw zwembad. Een zonnecollector is niet gratis, maar de energie die het opvangt wel. Dit systeem heeft zich dan ook binnen enkele jaren terug verdiend. Het is een schone en duurzame energie, factoren die uw keuze voor deze manier van badverwarming positief zou kunnen beinvloeden. 

De unieke vorm en samenstelling van de sferische SunDisc zonnecollector impliceert een bijzonder hoog rendement en een eenvoudige opstelling. De ronde vorm aan de bovenkant maakt dat zonnewarmte goed kan worden opgevangen en de platte, dubbelwandige vorm onder maakt dat deze makkelijk op daken en pergola's kan worden weggewerkt. Dus wel het gemak van warm badwater en niet het ongemak van een groot object in uw tuin. 

Met slechts 30% van het wateroppervlak wordt uw zwembad optimaal verwarmd. SunDisc Solar Systems is sinds 2011 Europees gecertificeerd.

 

Meer informatie vindt u op de website www.sun-disc.nl of neem contact met ons op voor advies.